Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Buigmachines

Buigmachines

Buigmachines zijn ontzettend handig wanneer u een bouwproject gepland heeft. Met dit gereedschap kunt u bepaalde buismaterialen op eenvoudige wijze buigen. Zo passen ze makkelijk op de plekken waar ze geplaatst moeten worden. Het is bijvoorbeeld handig om met een pijpenbuigmachine, leidingwerk met een diameter van 3/8’’ tot 4’’ gereed te maken voor een bouwproject. Dit kan toegepast worden in een badkamer, een toilet of als buismaterialen voor elektra. Zowel machinaal als handmatig kan de machine bediend worden.

Buigmachines van Mark Climate Technology

Mark Climate Technology legt de focus op kwaliteit van producten en diensten. Zo kunt u er altijd op rekenen dat de buigmachines van zeer degelijke kwaliteit zijn. De machine verzekert u van lange levensduur, want de apparaten zijn stuk voor stuk geproduceerd volgens de ISO 9001 norm. Dit garandeert u kwaliteit en betrouwbaarheid. Nog een aantal voordelen van deze pijpenbuigmachine, zijn de volgende:

  • De machine wordt compleet geleverd in een robuuste houten kist
  • Het frame is inklapbaar en heeft een laag gewicht
  • Het open frame maakt repeterend buigwerk mogelijk

Uiteraard staan wij voor u klaar met service en onderhoud, want bij ons kunt u uitgaan van de beste dienstverlening. Onze medewerkers kunnen u goed helpen en adviseren over het gebruik van de diverse machines. En last but not least: de producten en diensten van Mark Climate Technology zijn betaalbaar. U krijgt dus kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Profiteer van de lange levensduur van onze hydraulische buigmachines

Is uw interesse gewekt in de buigmachines van Mark Climate Technology? Het is dan altijd aan te raden om contact op te nemen met een van de professionals. Dit kan op verschillende manieren. Bellen is altijd mogelijk naar het volgende nummer: +32(0)3 6669254. Stuurt u liever een email? Dat kan uiteraard ook. U kunt uw mail sturen naar info@markbelgium.be.

pijpenbuiger

Pijpenbuigmachine

Onmisbaar gereedschap Een pijpenbuiger is een onmisbaar stuk gereedschap voor het buigen van diverse buismaterialen met een uitwendige diameter...

1 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies