Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Wat is nu precies luchtbehandeling? Tegenwoordig worden er steeds strengere eisen gesteld aan het luchtklimaat in bedrijfsgebouwen. Het is immers belangrijk dat er een gezond werkklimaat heerst. Dit is niet alleen een vereiste, het verhoogt ook aanzienlijk de productiviteit van medewerkers. Middels een luchtbehandelingskast of luchtbehandelingsinstallatie wordt ervoor gezorgd dat de lucht in een pand altijd van goede kwaliteit is. Mark Climate Technology is marktleider op dit gebied en helpt u graag aan schone lucht en een gezonde werkomgeving.

Een gezond werkklimaat dankzij onze luchtbehandeling

Met een luchtbehandelingssysteem van Mark Climate Technology kunt u erop rekenen dat de luchtkwaliteit in uw pand, top is. De vele mogelijkheden maken deze systemen breed toepasbaar. Zo hebben de AHU luchtbehandelingskasten eenvoudige luchttoevoerunits en automatisch geregelde systemen. De kasten zijn zowel geschikt voor buiten- als binnen opstelling. Daarnaast is er een ruime keuze uit verwarmingsbronnen. Denk hierbij aan gasgestookte warmtebronnen en watergevoede batterijen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van indirect gestookte luchtverwarmers of direct gasgestookte verwarmingsbronnen. Warmteterugwinning en koeling worden ook mogelijk gemaakt.

De luchtbehandelingskasten van Mark kunnen o.a. toegepast worden voor schoolventilatie, kantoorventilatie en zwembadventilatie.

Wat al onze systemen gemeen hebben, is dat ze allemaal geselecteerd zijn op kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Dat geldt ook voor de systemen voor luchtbehandeling. Daarnaast kan het systeem volledig in bedrijf gesteld worden door onze ervaren servicedienst. Onze kwalitatieve dienstverlening is zeer betaalbaar. Dat geldt ook voor de systemen zelf. Klinkt u dat niet als muziek in de oren?

Kies voor luchtbehandeling met warmteterugwinning en koeling

U treft bij ons een ruime keuze aan verwarmingsbronnen. Denk hierbij aan watergevoede batterijen en gasgestookte warmtebronnen. Ook is warmteterugwinning en koeling mogelijk. Op deze manier behaalt u altijd het beste rendement! Alle luchtbehandelingssystemen van Mark voldoen automatisch aan de regelgeving EU 1253 en zijn Ecodesign 2018 ready! Heeft u interesse gekregen in de luchtbehandeling van Mark Climate Technology? Neem dan contact op door te bellen +32(0)3 6669254 of te mailen naar info@markbelgium.be.

luchtbehandelingskast

AHU Luchtbehandelingskast

De top in direct gestookte luchtbehandelingskasten Mark Climate Technology heeft een serie luchtbehandelingskasten ontwikkeld die door zijn vele mogelijkheden...

luchtverwarmer met centrifugaalventilator

Tanner MDC watergevoede luchtverwarmer

Veelzijdige warmwater luchtverwarmer met centrifugaalventilator De TANNER MDC is een watergevoede hangende luchtverwarmer met centrifugaalventilator die horizontaal- of verticaal uitblazend...

Uitblaassystemen

Uitblaassystemen

Ons werkklimaat wordt steeds belangrijker. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is de luchtverdeling. De uitblaassystemen van Mark Climate Technology zorgen voor...

15 Producten

Pagina

1 2

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies