Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Elektrische luchtverwarming

Duurzaam verwarmen met elektrische luchtverwarming

Mark Climate Technology biedt u de beste ondersteuning als het gaat om het aanschaffen of installeren van elektrische luchtverwarming. In ons assortiment hebben we de Mark Tanner MDE beschikbaar in 8 verschillende types met vermogens van 6 t/m 51 kW. De elektrische luchtverwarmers van Mark Climate Technology zijn van zeer hoge kwaliteit. De heaters beschikken over een krachtige axiaalventilator waardoor het toestel vele toepassingsmogelijkheden kent in o.a. showrooms, kleedkamers, bedrijfshallen, schepen en garages. Voor ieder pand kunt u met de elektrisch aangedreven heteluchtverwarming een aangename binnentemperatuur creëren.

De voordelen van elektrische luchtverwarmers

In het streven om de komende jaren honderdduizenden gebouwen van aardgas af te koppelen, biedt elektrische luchtverwarming een uitstekende oplossing. Elektrische energie is goed te reguleren, beter voor het milieu en ook nog eens goedkoper.

De elektrische heaters van Mark zijn eenvoudig te installeren aan het plafond of via de optionele wandconsole. Aangezien ze elektrisch worden aangedreven is er geen gas- of wateraansluiting benodigd. Daarnaast hebben ze een lange levensduur en zijn ze zeer geluidsarm. De Mark Tanner MDE wordt bediend met een externe keuzeschakelaar voorzien van 3-standen: ventileren, verwarmen hoog en verwarmen laag. De heater is tevens voorzien van een thermostaataansluiting.

Heeft u interesse in elektrische luchtverwarming? Neem dan contact op met ons!

Bent u overtuigd? De Mark Tanner MDE elektrische luchtverwarmer is uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie en bestelling staan de professionals van Mark Climate Technology voor u klaar! U kunt bijvoorbeeld het contactformulier invullen. Ook kunt u mailen naar info@markbelgium.be of bellen naar +32(0)3 6669254. Als marktleider in klimaattechniek ondersteunen wij u graag met de effectieve verwarming van uw bedrijfshal of pand.

1 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies