Terug

VACATURE: Ervaren Service Technieker

De specialist zoekt specialisten

Mark is al 75 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Ons hoofdkantoor staat in Veendam (Nederland). Wij maken zelf onze producten in Nederland en Ierland en innoveren volop zodat we een sterke speler op de markt blijven. We hebben verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië. De producten van Mark worden in België verdeeld via groothandels en installateurs. Wij zijn op zoek naar een:

Ervaren Service Technieker

Was is de functie?

Voor Mark België zijn wij op zoek naar een ambitieuze Technieker met enkele jaren werkervaring. Je werkt bij een internationaal opererende onderneming. Zelfstandig werk je aan de klimaatapparatuur en ben je verantwoordelijk voor indienststelling, onderhoud en inspectie. Deze directe verantwoordelijkheid draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een technische interesse.

Wat houdt de functie in?

Als servicetechnieker is je grootste verantwoordelijkheid dat de klimaatapparatuur op juiste wijze functioneert. Denk daarbij aan het toepassen van praktische gas-, elektrotechniek en elektromechanica. Componenten monteren of demonteren, meettechniek gebruiken. Fouten zoeken in elektronische systemen. Veiligheidsregels toepassen. Schriftelijke rapporten en verslagen opstellen. Technische fiches en documentatie opstellen en bijhouden. En op regelmatige basis overleggen met collega’s en verantwoordelijken.

Wat hebben wij zoal te bieden?

Wij bieden jou een interessante werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

  • Je start met ons inwerkprogramma/opleiding in onze fabriek in Nederland als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie.
  • Een marktconform salaris, onkostenregeling en GSM.
  • Servicewagen voor de verplaatsingen door héél België.

Wat heb je nodig?

Aantal jaren ervaring in een soort gelijke functie. Een gezonde technische interesse. Kennis van gas-, meet- en regeltechniek. Elektrotechnische schema’s kunnen interpreteren. Technische richtlijnen kunnen analyseren en toepassen. Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en Frans. Je hebt geen hoogtevrees!! Je bent flexibel, zodat steeds wisselende werkomgevingen je niet afschrikken.

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Mark Climate Technology is al 75 jaar specialist in klimaatbeheersing. Vanuit onze fabrieken in Nederland en Ierland leveren wij een toonaangevend assortiment voor verwarming, koeling en ventilatie.

In onze vestiging in Veendam ontwikkelen en produceren we meer dan 40 verschillende producten voor de industrie en utiliteit. Zo zul je onze luchtverwarmers bijvoorbeeld zien hangen bij de KARWEI en zorgen onze zwartebuisstralers voor aan aangename warmte bij de distributiecentra van DHL en DPD. Ook op het gebied van luchtbehandeling is Mark vooruitstrevend. Onze warmteterugwin-units verzorgen een optimaal binnenklimaat bij o.a. Westfield The Mall of the Netherlands en het The Market Hotel in Groningen en ook de Renault fabrieken in Frankrijk worden verwarmd met de luchtbehandelingskasten van Mark.

Benieuwd waar onze producten gemaakt worden? Neem dan een kijkje in onze fabriek met de 3D Tour.

Direct solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer op deze baan!

Naam(Required)
Max. file size: 40 MB.
Upload je CV
Max. file size: 40 MB.
Upload je Motivatie
This field is for validation purposes and should be left unchanged.