Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark verwarmt Harley-Davidson, Triumph en Ducati motorfietsen voordat ze wegrijden met hun nieuwe eigenaren

showroom verwarming

De verwarming van de onlangs geopende West Coast Harley-Davidson, Ducati en Triumph showroom in Glasgow geschiedt met INFRA AQUA ECO stralingspanelen van MARK CLIMATE TECHNOLOGY.

De Infra Aqua Eco is een watergevoed stralingspaneel dat standaard voorzien is van een glaswol isolatiedeken. Deze voorkomt dat de warmte naar boven wordt uitgestraald. Het gebruik van stralingspanelen biedt de mogelijkheid om te verwarmen zonder luchtverplaatsing en alleen op de plaats waar het benodigd is. Door de korte opwarmtijd en een lagere ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.

Meer dan 600 meter Infra Aqua Eco stralingspanelen zijn geleverd aan de in totaal 3500 m2 showrooms voor Harley-Davidson, Triump en Ducati motorfietsen in Glasgow (Schotland). De panelen zijn geleverd in lengtes van 4 en 6 meter en hebben een standaard witte (RAL 9010) coating. De aan het plafond gemonteerde stralingspanelen bieden een efficiënte, stille en comfortabele warmte zonder waardevolle ruimte in beslag te nemen.

De Infra Aqua Eco stralingspanelen kennen een zeer breed toepassingsgebied voor zowel utiliteits- als industriegebouwen.

showroom verwarming

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies