Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Tuincentrum voorzien van Mark aluminium stralingspanelen

tuincentrum verwarming

In opdracht van Marco Warmte in Hellevoetsluis heeft Mark Climate Technology het nieuwe pand van De Plantenhal in Rhoon voorzien van Infra Aqua Design stralingspanelen.

De Infra Aqua Design is een watergevoed aluminium stralingspaneel die verwarming verzorgd zonder tocht, lucht- of stofverplaatsing. Tevens produceert het paneel nauwelijks geluid, wat de winkelruimten van het tuincentrum ten goede komt.

Het tuincentrum heeft gekozen voor een stralingspaneel met een PUR-hardschuimisolatie afgewerkt met een aluminium folielaag. Hierdoor is er minder kans op beschadiging van de isolatie door vogels en tevens heeft het paneel een zeer goede warmteoverdracht. De warmtedistributie vindt uitsluitend plaats waar deze gevraagd wordt. Door de korte opwarmtijd van de stralingspanelen en de lagere benodigde ruimtetemperatuur kan er daarnaast een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.

Daarnaast zijn de Infra Aqua Design stralingspanelen gekozen omdat de panelen vlak zijn, licht in gewicht en zeer compact. Vanwege de witte coating voorzien ze het tuincentrum onopvallend van de juiste verwarming voor al het groen.

Het nieuwe pand van tuincentrum De Plantenhal in Rhoon is inmiddels geopend.

tuincentrum verwarming

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies