Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Watergevoede stralingspanelen

De comfortabele manier om te verwarmen

De watergevoede stralingspanelen van Mark Climate Technology zijn perfect voor het verwarmen van diverse gebouwen en ruimtes. De panelen zien er niet alleen fraai uit, maar zijn ook erg praktisch. Verwarmen met warm water stralingspanelen betekent verwarmen zonder tocht, stof- of luchtverplaatsing. Tevens wordt de warmte uitsluitend verkregen op de plaats waar deze benodigd is. Door de korte opwarmtijd en een lagere ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.

Werking van watergevoede stralingspanelen

Stralingspanelen werken zeer praktisch en leveren goed gedoseerde warmte. Dit zorgt voor een comfortabele luchttemperatuur. Met enorme ervaring en vakkundigheid kan Mark Climate Technology u de beste stralingspanelen leveren. De panelen van Mark Climate Technology bestaan uit verschillende buizen waar warm water doorheen stroomt. De buizen zijn vervolgens van dermate goed materiaal, dat het metaal warmte afgeeft. Deze warmte komt daardoor ook in de lucht terecht. Op deze manier geniet u snel van een warme ruimte om in te werken.

Mark Climate Technology biedt drie soorten stralingspanelen. De Infra Aqua Design is een aluminimum stralingspaneel met een esthetisch fraai uiterlijk. De Infra Aqua Eco is een lichtgewicht paneel voor economisch verwarmen en koelen. De Ceilfit is een stralingspaneel speciaal voor toepassing in een systeemplafond. Wij adviseren u graag over welk product de beste toepassing is voor uw project.

Het plaatsen van watergevoede stralingsverwarming

Het fijne is dat de panelen van Mark Climate Technology goed geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. Denk aan fabriekshallen, scholen, kantoren en winkelruimtes. De ruimtes worden gelijkmatig gevuld met warmte. Dit gebeurd op een geheel geruisloze wijze. Daarnaast bespaart u met deze vorm van plafondverwarming erg veel ruimte. Het stralingspaneel is zelfs in te bouwen in een systeemplafond.

Neem voor watergevoede stralingspanelen contact op met Mark Climate Technology

Heeft u interesse gekregen in de watergevoede stralingspanelen van Mark Climate Technology? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@markbelgium.be of bel naar +32(0)3 6669254. U wordt altijd snel geholpen door een technische expert van Mark.

watergevoede stralingspanelen

Infra Aqua ECO stralingspanelen

Economisch verwarmen en koelen met lichtgewicht watergevoede stralingspanelen De INFRA AQUA ECO watergevoede stralingspanelen zijn standaard voorzien van een...

3 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies