Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Veelgestelde vragen in:Algemeen

Wat zijn de garantievoorwaarden van de Mark producten?

De garantievoorwaarden van uw Mark toestel kunt u vinden in onze leveringsvoorwaarden.

Welke gegevens heb ik nodig om een elektrisch schema op te vragen?

Voor elk toestel geldt in principe dat het elektrisch schemanummer staat vermeld op het typeplaat van het toestel. Wanneer dit niet het geval is dan zijn voor het opvragen van een elektrisch schema in ieder geval de volgende gegevens benodigd: De Type aanduiding (bijvoorbeeld GNCTE G(N)SE enz..) Het bouwjaar Het projectnummer Voor bepaalde toestellen zijn ook nog onderstaande gegevens benodigd: Wandluchtverwarmers: Het artikelnummer van de gemonteerde printplaat welke in het toestel gemonteerd is. (06 45 xxx) Föhn De Standplaats van het toestel (straatnaam, huisnummer, plaats)

Waar vind ik de leveringsvoorwaarden?

De download van onze leveringsvoorwaarden vindt u onderaan deze internetsite. Ook kunt u deze telefonisch opvragen waarna u een exemplaar wordt toegezonden. Bekijk de leveringsvoorwaarden

Heeft mark ook een eigen servicedienst?

Mark beschikt ook over een eigen servicedienst die u kan helpen bij het onderhoud of het oplossen van een storing. Onze servicedienst beschikt over diverse servicemonteurs de elk vanuit hun eigen regio opereren, waardoor de reistijd beperkt blijft.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies