Terug

Geen condensafvoer voor een Mark GS+ HR Luchtverwarmer aanwezig?

Geen condensafvoer voor een Mark GS+ HR Luchtverwarmer aanwezig? Mark biedt een slimme en complete oplossing!

In de warmtewisselaar van een modulerende HR luchtverwarmer ontstaat condenswater. Dit vocht dient te worden afgevoerd middels een condensafvoer. Bij vervanging van VR luchtverwarmers is er vaak geen condensafvoer aanwezig. Mark Climate Technology heeft hiervoor een slimme betrouwbare oplossing bedacht.

Installatiegemak van Mark!

Installatiegemak van Mark!

Bij toepassing van onze condensaatpomp-set, is het mogelijk om het condenswater veilig en vorstvrij via de dakdoorvoer naar het dak te pompen. De set bestaat uit een condensaatpomp, condensaat neutralisatieset en een af fabriek aangepaste dakdoorvoer. In deze dakdoorvoer is een slang aangebracht waardoor het condenswater naar het dak gepompt kan worden. De benodigde slang tussen de condensaatpomp en de dakdoorvoer wordt los meegeleverd. De aansturing en elektrische voeding van de pomp geschiedt vanuit de betreffende luchtverwarmer.

Daarnaast kunnen we ook een standaard condensaatpomp aanbieden voor een gewone toepassing zonder dakdoorvoer.

Milieubewust verwarmen met de HR luchtverwarmer van Mark

Milieubewust verwarmen met de HR luchtverwarmer van Mark

De Mark GS+ is een gasgestookte hoog rendement luchtverwarmer met axiaal ventilator. Dit toestel heeft een rendement dat boven de 106% (ow) ligt. De warmte wordt opgewekt door middel van een modulerende premix-brander, dit resulteert in een zeer laag gasverbruik. Door de uitgebreide capaciteitsrange van 13,6 tot 142,2 kW is de GS+ in veel situaties toe te passen. De GS+ is o.a. geschikt voor het verwarmen van garages, magazijnen, werkplaatsen, distributiecentra en showrooms.

GS+ hoog rendement luchtverwarmer