Terug

Virtuele 3D Tour van de fabriek van Mark

Benieuwd hoe de productielocatie van Mark Climate Technology eruit ziet?

Vanuit onze fabriek in Veendam, in het noorden van Nederland, produceert Mark Climate Technology een toonaangevend assortiment voor het verwarmen, koelen en ventileren van grote gebouwen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? In 2020 is elke meter van onze productiefaciliteit gescand met een 3D camera. Hierdoor is het mogelijk om virtueel door onze fabriek heen te lopen. Tevens zijn de 3D beelden via Google Street View en/of met een VR-bril te bekijken.

Bekijk onze virtuele 360° tour

Mark Climate Technology

Mark Climate Technology

Wij richten ons al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen. In die jaren hebben we ons ontwikkeld tot marktleider in Nederland en daarbuiten. Inmiddels bieden wij ook onze internationale klanten ongeëvenaarde kwaliteit in klimaatbeheersing. De Mark Holding bestaat uit zes bedrijven: zes verkoop- en servicevestigingen in Nederland, Duitsland, België, Ierland, Polen en Roemenië en twee productiebedrijven: één in Nederland en één in Ierland.

De producten van Mark Climate Technology kenmerken zich door hun robuustheid en betrouwbaarheid. Mark engineert en produceert alle producten in eigen huis, dus u koopt een degelijk product waarbij kwaliteit voorop staat.

Bekijk onze producten
De producten van Mark Climate Technology kenmerken zich door hun robuustheid en betrouwbaarheid.
Bent u benieuwd hoe onze productielocatie eruit ziet? De fabriek van Mark Climate Technology is virtueel te bekijken met de 360 graden tour.
In 2020 is elke meter van onze productiefaciliteit gescand met een 3D camera. Hierdoor is het mogelijk om virtueel door onze fabriek heen te lopen.
Mark engineert en produceert alle producten in eigen huis, dus u koopt een degelijk product waarbij kwaliteit voorop staat.
Mark engineert en produceert alle producten in eigen huis, dus u koopt een degelijk product waarbij kwaliteit voorop staat.
De Mark Holding bestaat uit zes bedrijven: zes verkoop- en servicevestigingen in Nederland, Duitsland, België, Ierland, Polen en Roemenië en twee productiebedrijven: één in Nederland en één in Ierland.
Vanuit onze fabriek in Veendam, in het noorden van Nederland, produceert Mark Climate Technology een toonaangevend assortiment voor het verwarmen, koelen en ventileren van grote gebouwen.
Wij richten ons al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen.