Terug

Donkervoort verwarmd door donkerstralers van Mark

Mark INFRA LINE stralingsverwarmers voor Donkervoort Automobielen BV

Het 3000 m2 grote bedrijfspand is voorzien van twee Mark Infra Lines met een lengte van 50 meter en een vermogen van 100 kW elk. Deze gasgestookte stralingsverwarmers verwarmen zonder verplaatsing van lucht en produceren weinig geluid. Tevens wordt de warmte uitsluitend verkregen op de plaats waar deze gevraagd wordt. Door de korte opwarmtijd van de INFRA LINES en de lagere ruimtetemperatuur werkt het systeem zeer zuinig.

De heer Donkervoort is erg tevreden met het systeem: “Het is een zeer aangename warmte en er is geen luchtbeweging”. De stralingsverwarmers functioneren al 17 jaar naar volle tevredenheid.

Mark levert de INFRA LINE in zeven verschillende capaciteiten waarbij de lengte van het toestel toeneemt naarmate de capaciteit oploopt. Toepasbaar in o.a.: sporthallen, productiehallen, vliegtuighangars, showrooms, garages.

Donkervoort is gelegen langs de A6 in Lelystad en produceert ca. 100 sportwagens per jaar.
Donkervoort is gelegen langs de A6 in Lelystad en produceert ca. 100 sportwagens per jaar.
Donkervoort-sportwagens staan bekend om hun fenomenale prestaties.
Donkervoort Automobielen

Donkervoort Automobielen

Donkervoort-sportwagens staan bekend om hun fenomenale prestaties. De combinatie van aansprekende styling, ultralaag gewicht, hoog vermogen en fantastische wegligging resulteert in een sportwagen die de harten van autoliefhebbers sneller doet slaan. Donkervoort is gelegen langs de A6 in Lelystad en produceert ca. 100 sportwagens per jaar.