Terug

Stralingspanelen verwarmen showrooms West Coast Motors

De verwarming van de Harley-Davidson, Ducati en Triumph showrooms in Glasgow geschiedt met de stralingspanelen van Mark

Meer dan 600 meter Mark Infra Aqua Eco stralingspanelen zijn geleverd aan de in totaal 3500 m2 West Coast Motors showrooms Glasgow (Schotland). In de drie afzonderlijke gebouwen staan de nieuwste en mooiste motorfietsen van de merken Harley-Davidson, Triumph en Ducati. Het gebruik van stralingspanelen biedt de mogelijkheid om te verwarmen zonder luchtverplaatsing en alleen op de plaats waar het benodigd is. Door de korte opwarmtijd en een lagere ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.

De Mark Infra Aqua Eco is een watergevoed stralingspaneel dat standaard voorzien is van een glaswol isolatiedeken. Deze voorkomt dat de warmte naar boven wordt uitgestraald. De panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 4 en 6 meter en hebben een standaard witte (RAL 9010) coating. De aan het plafond gemonteerde stralingspanelen bieden een efficiënte, stille en comfortabele warmte zonder waardevolle ruimte in beslag te nemen.

De Infra Aqua Eco stralingspanelen kennen een zeer breed toepassingsgebied voor zowel utiliteits- als industriegebouwen. Tevens zijn ze zeer geschikt voor het verwarmen met lage watertemperaturen in combinatie met bijvoorbeeld een energiezuinige warmtepomp.

Het gebruik van stralingspanelen biedt de mogelijkheid om te verwarmen zonder luchtverplaatsing en alleen op de plaats waar het benodigd is.
Door de korte opwarmtijd en een lagere ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.
De Mark Infra Aqua Eco is een watergevoed stralingspaneel dat standaard voorzien is van een glaswol isolatiedeken.
De aan het plafond gemonteerde stralingspanelen bieden een efficiënte, stille en comfortabele warmte zonder waardevolle ruimte in beslag te nemen.
In de drie afzonderlijke gebouwen staan de nieuwste en mooiste motorfietsen van de merken Harley-Davidson, Triumph en Ducati.

Verwarmen met stralingspanelen biedt vele voordelen:

  • Hoge warmteafgifte
  • Korte opwarmtijd (laag watervolume)
  • Geen luchtverplaatsing
  • Zoneverwarming
  • Vrije wand- en vloerruimte
  • Eenvoudige installatie / ophanging
  • Gering gewicht per meter
  • Energie-efficiënte verwarming
  • Ook geschikt voor koeling