Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Stralingsverwarming

Stralingswarmte

Stralingswarmte is ontzettend functioneel en warmt een ruimte snel op. Wanneer u een stralingsverwarmingssysteem inschakelt, geeft deze binnen no time stralingswarmte af. Dit is vaak een goede en constructieve oplossing voor plaatsen waar het snel afkoelt. Mark Climate Technology is marktleider op het gebied van stralingswarmte. U maakt dus een goede keuze door te kiezen voor onze producten en diensten. De stralingsverwarmer werkt met diverse warmtemedia, namelijk met warm water of gasgestookt. Onze serie gasgestookte stralers en stralingspanelen bieden u alle warmte die u nodig heeft. De warmtemedia zorgen ervoor dat de buizenregisters verwarmd kunnen worden. Het medium kan ervoor zorgen dat het register wordt verhit, en de buis zijn warmte afgeeft in de vorm van stralingswarmte. Deze warmte geeft een behaaglijk gevoel.

Stralingsverwarming gebruiken?

Bij Mark Climate Technology heeft u uiteenlopende opties wanneer u gaat voor stralingswarmte. Wanneer u voor ruimtebesparing en stijl gaat, zijn de watergevoede stralingspanelen wellicht een optie. Ook een zwarte buis straler maakt deel uit van het assortiment van Mark Climate Technology. En wat hebben al deze producten overeen? Alles is van ontzettend goede kwaliteit! Kwaliteit van producten en diensten is iets waar Mark Climate Technology de focus op heeft gelegd. Zo krijgt u als klant altijd het beste!

Neem contact op voor een stralingsverwarming

Heeft u interesse in de stralingsverwarming? Dan zit u bij Mark Climate Technology goed. Het is dan handig om contact te leggen. Dit kan op verschillende manieren. Bellen is mogelijk naar het volgende nummer: +32(0)3 6669254. Gaat uw voorkeur uit naar het verzenden van een email? Dat kan uiteraard ook. U kunt uw mail sturen naar info@markbelgium.be. Belt of mailt u enkel voor informatie? De professionals van Mark Climate Technology staan voor u klaar. Wilt u een offerte aanvragen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Een offerte is bij Mark Climate Technology altijd geheel vrijblijvend.

3 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies