Terug

Prijsstijging Mark Belgium BV

Vanaf 01/07/2024 zal Mark Group BV zijn prijzen verhogen met 5%

Beste klant,

Vanaf 01/07/2024 zal Mark Group BV zijn prijzen verhogen met 5%. Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze prijsstijging door te rekenen op onze eigen verkoopprijzen richting de markt in België.

Om u als trouwe klant niet in de kou te laten staan zullen wij pas de 5% opslag doorrekenen vanaf 01/10/2024. Dit maakt dat u tot die datum nog kan genieten van de oude verkoopprijzen.

De reden van deze verhoging is enerzijds, dat Mark Belgium BV steeds werkt met een gebroken boekjaar tot 30/06/2024, betreft het laatste boekjaar. Normaliter zouden wij vanaf 01/01/2025 overgaan tot een normaal sluitend boekjaar vanaf 01/01/2025 tot en met 31/12/2025.

Anderzijds hebben wij de afgelopen jaren nooit grote prijsstijgingen doorgevoerd ondanks hoge indextoepassingen binnen PC 200. Helaas zullen wij hiervoor nu wel een beperkte verhoging moeten doorvoeren omdat de huidige verschillen niet meer in verhouding zijn.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,
Vervliet Koen
Managing Director Mark Belgium BV

Prijs- en Productcatalogus

Prijs- en Productcatalogus

Onze nieuwe product- en prijscatalogus is beschikbaar. Hierin vindt u behalve de nieuwe prijzen ook de laatste productinformatie. U kunt onze vernieuwde product- en prijscatalogus hier downloaden.

Wilt u meer informatie? Ons verkoopteam informeert u graag over de laatste nieuwigheden op het gebied van luchtverwarming, stralingsverwarming, luchtbehandeling en ventilatie.

Download de catalogus