Terug

Luchtgroepen voor nieuwbouw De Tirrel

Mark luchtbehandelingskasten met warmteterugwinning voorzien multifunctioneel centrum van een aangenaam binnenklimaat

In opdracht van Van Dorp heeft Mark Climate Technology maar liefst 37 luchtgroepen geleverd voor het pas gebouwde multifunctioneel centrum “De Tirrel” in Winsum.

Een totaal van 14 AIRSTREAM HWX luchtgroepen met warmteterugwinning verzorgen het gebouw van verse lucht. De toestellen zijn voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel met een rendement tot 90%. Dit houdt in dat 90% van de afgevoerde energie wordt afgegeven aan de verse toevoerlucht. Daarnaast zijn er 23 FLAT LINE plafond WTW-units geselecteerd. Dankzij de geringe hoogte van deze toestellen zijn ze ideaal voor plaatsing boven systeemplafonds. Alle toestellen zijn tevens voorzien van watergevoede naverwarming en koeling.

Dankzij een volledig geïntegreerde besturing met Modbus kunnen de toestellen eenvoudig benaderd worden via het gebouwbeheersysteem.

Dankzij een volledig geïntegreerde besturing met Modbus kunnen de toestellen eenvoudig benaderd worden via het gebouwbeheersysteem.
Inbedrijfstelling door de Mark servicedienst

Inbedrijfstelling door de Mark servicedienst

De in totaal 37 luchtgroepen zijn allemaal in bedrijf gesteld door de servicedienst van Mark Climate Technology. De Mark servicedienst heeft ruime ervaring op het gebied van service en onderhoud aan klimaatbeheersingsapparatuur, maar kan ook de inbedrijfstelling en samenbouw van onze luchtbehandelingskasten uitvoeren. Onze servicedienst met Stek monteurs is zowel Scios als VCA gecertificeerd.

De Mark servicedienst
De Tirrel

De Tirrel

Het multifunctioneel centrum De Tirrel is het nieuwe en moderne onderkomen voor o.a. een verpleeghuis, kinderopvang, basisschool en diverse sportclubs in Winsum. Het is gebouwd volgens de laatste standaarden en is daarmee zowel toekomstbestendig als aardbevingsbestendig.

De oplevering van het gebouw vind plaats in 2023.

WTW-selectietool

Graag introduceren we de Mark WTW Selectietool: dit offerte programma helpt u zelfstandig een offerte te maken voor een Mark AIRSTREAM warmteterugwin-unit. In slechts 5 stappen heeft u de prijs, technische specificaties en maatvoeringstekening van de door u samengestelde wtw-unit.

WTW-Selectietool

Educatie sector

Op het gebied van schoolventilatie en een aangenaam binnenklimaat in het onderwijs bent u bij Mark Climate Technology aan het juiste adres!

Klimaatoplossingen voor het Onderwijs