Terug

Gasgestookte luchtverwarmers voor Karwei in Apeldoorn

Hoog rendement luchtverwarmers voor verwarming en ventilatie

In opdracht van Flier Installatiegroep heeft Mark Climate Technology 2 stuks GC+ HR luchtverwarmers met centrifugaal ventilator geleverd voor de herbouw van de Karwei in Apeldoorn. De toestellen dienen voor het verwarmen en ventileren van de verkoopruimte. Het aangesloten plenum zorgt voor een optimale luchtverdeling. Tevens zijn er 2 stuks GS+ HR luchtverwarmers met axiaal ventilator geleverd welke dienen voor de verwarming van de entree en het goederenontvangst.

Afstandsbedieningskasten op maat

Op verzoek van de klant heeft Mark voor de regeling van de luchtverwarmers speciaal ontworpen afstandsbedieningkasten geleverd. Deze schakelkasten maken het mogelijk om meerdere luchtverwarmers modulerend te regelen op basis van de ruimtetemperatuur.

Klimaat oplossingen voor duurzame gebouwen

Klimaat oplossingen voor duurzame gebouwen

Mark Climate Technology blijft zich ontwikkelen, ook op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Steeds vaker wil men nieuwe gebouwen BREEAM of LEED gecertificeerd hebben. Daarom heeft Mark haar producten door een onafhankelijk ingenieursbureau laten beoordelen voor de BREEAM-NL, BREEAM-NC en LEED certificeringsmethodes. Voor BREEAM-NC kunnen de producten van Mark Climate Technology tot maar liefst 15 punten opleveren.

Mark is BREEAM ready!