Terug

Mark Airstream wtw-units voor The Market Hotel in Groningen

Splinternieuw hotel voorzien van warmteterugwinning

Voor het The Market Hotel van WestCord in het centrum van Groningen heeft Homij Technische Installaties in samenwerking met Mark Climate Technology een uniek project gerealiseerd. Twee stuks Mark AIRSTREAM warmteterugwin-units voorzien het splinternieuwe hotel van verwarming, koeling en verse lucht.

Maatwerk van Mark

Uniek aan dit project is dat de 2 wtw-units gestapeld zijn: de Mark AIRSTREAM HWX 15000 unit staat bovenop de Mark AIRSTREAM CFX 20000 unit. De AIRSTREAM HWX is daarnaast af fabriek geleverd met een bordes voor goede bereikbaarheid van de unit voor service en onderhoud. Daaraan is gekoppeld een afzuigkast voor de ventilatie van de keuken, voorzien van vet- en koolstof filters.

Een niveau hoger worden de door Mark los meegeleverde warmtepompen op een bordes geplaatst. Af fabriek zijn de warmteterugwin-units voorzien van geluidsdempers om aan de geluideisen te voldoen. De aansturing van de Mark AIRSTREAM gebeurd door middel van een eigen regeling met Modbus en BACnet.

De AIRSTREAM HWX is daarnaast af fabriek geleverd met een bordes voor goede bereikbaarheid van de unit voor service en onderhoud. Daaraan is gekoppeld een afzuigkast voor de ventilatie van de keuken, voorzien van vet- en koolstof filters.
De aansturing van de Mark AIRSTREAM gebeurd door middel van een eigen regeling met Modbus en BACnet.
Af fabriek zijn de warmteterugwin-units voorzien van geluidsdempers om aan de geluideisen te voldoen.
Uniek aan dit project is dat de 2 wtw-units gestapeld zijn: de Mark AIRSTREAM HWX 15000 unit staat bovenop de Mark AIRSTREAM CFX 20000 unit.