Terug

Mark voorziet Mall of the Netherlands van verse lucht

Warmteterugwin-units voor nieuw winkelcentrum in Leidschendam

In opdracht van Roodenburg Groep heeft Mark Climate Technology warmteterugwin-units geleverd voor het project Mall of the Netherlands in Leidschendam. De units voorzien de technische ruimtes, expeditiegangen en toiletgroepen van het pasgebouwde winkelcentrum van verse lucht.

Op het dak zijn 3 stuks Mark AIRSTREAM CFX warmteterugwin-units geplaatst met luchthoeveelheden van 3200 m3/h en 5400 m3/h. Deze luchtgroepen zijn elk voorzien van hun eigen regeling en warmtepomp en zorgen op duurzame wijze voor de verwarming, koeling en ventilatie. Voor de toiletgroepen is een eigen warmteterugwin-unit geïnstalleerd. Hierdoor komt de afgezogen lucht van de toiletruimtes niet terecht in de winkels. Tevens zijn er meerdere Mark ERV plafond wtw-units geleverd.

Mall of the Netherlands is het grootste winkelcentrum van Nederland en officieel open sinds 2021.

Het splinternieuwe Mall of the Netherlands wordt dankzij de warmteterugwin-units van Mark voorzien van verse lucht.
Een offerte met specificaties in slechts 5 stappen

Een offerte met specificaties in slechts 5 stappen

Graag introduceren we de Mark WTW Selectietool: dit offerte programma helpt u zelfstandig een offerte te maken voor een Mark AIRSTREAM warmteterugwin-unit. In slechts 5 stappen heeft u de prijs, technische specificaties en maatvoeringstekening van de door u samengestelde wtw-unit.

De Mark AIRSTREAM is leverbaar in twee uitvoeringen voor zowel binnen- als buitenopstelling. De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde hoog rendement (90%) tegenstroomwisselaar met bypass. De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel.

De AIRSTREAM is geschikt voor luchthoeveelheden van 600 – 45000 m³/h en wordt o.a. toegepast in kantoren, scholen, werkplaatsen en kleedruimten.

Bekijk onze selectietool