Terug

Ventilatie en Warmteterugwinning voor restaurant

Ventilatie en Warmteterugwinning voor The Ranch in Veendam

Mark Climate Technology heeft een AIRSTREAM CFX geleverd voor de klimaatbeheersing van het Latijns-Amerikaanse restaurant The Ranch.

De Mark AIRSTREAM CFX 6400 is voorzien van een aluminium tegenstroomplatenwisselaar met een hoog rendement van 90% voor het terugwinnen van de afgevoerde warmte. De als buitenopstelling geleverde unit heeft een luchtopbrengst van 6400 m3/h. Het gehele restaurant, met een oppervlak van 600 m2, wordt hiermee voorzien van de benodigde ventilatie, zonder dat dit extra verwarmingsenergie kost. Voor de basisverwarming heeft men gekozen voor radiatoren. In totaal biedt het restaurant plek voor 450 gasten.

Daarnaast zijn er 3 Mark afzuigunits geïnstalleerd, elk met een luchtopbrengst van 4000 m3/h, voor de afzuiging van de keuken.

Plug & Play WTW unit

Plug & Play WTW unit

De Mark Airstream warmteterugwin-unit is voorzien van een zeer geavanceerde regeling, welke de gehele unit stuurt op basis van druk en daarnaast per ruimte ventileert op basis van CO2. De regeling is voor de klant uiterst eenvoudig in te stellen via de PC of bijgeleverde gebruikersinterface. De toestellen worden standaard Plug & Play geleverd.

De Mark AIRSTREAM voldoet volledig aan de huidige en toekomstige Europese eisen van de EU1253.

AIRSTREAM warmteterugwinunit

Horeca Sector

Een klimaatsysteem zorgt voor verwarming, koeling en verse lucht in uw restaurant, hotel, bar of café. Mark geeft u graag advies!

Klimaatoplossingen voor de Horeca Sector

WTW-Selectietool

Met het Mark WTW Selectietool offerte programma kunt u zelfstandig een offerte selecteren voor een Mark AIRSTREAM warmteterugwin-unit. In slechts 5 stappen heeft u de prijs, technische specificaties en maatvoeringstekening van de door u samengestelde wtw-unit.

Selectietool