Terug

Eurovent certificatie voor gehele range luchtbehandelingskasten van MARK

Luchtbehandelingskasten Eurovent gecertificeerd

Naast de Mark AIRSTREAM warmteterugwin-units, is nu ook de gehele range Mark AHU luchtbehandelingskasten gecertificeerd volgens het EUROVENT keurmerk. Dit Europese energielabel voor luchtbehandelingskasten classificeert een LBK op verschillende punten gebaseerd op de Europese normen NEN-EN 1886 (mechanische eigenschappen) en NEN-EN 13053 (nominale waarden en prestaties).

Om er voor te zorgen dat alle leveranciers dezelfde testmethode gebruiken, en vooral ook hun kwaliteit handhaven, vindt er door EUROVENT een toetsing plaats. De fabrikanten worden daarnaast regelmatig gecontroleerd of zij nog aan de gemeten rapportcijfers voldoen. Op deze manier krijgt de klant altijd gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardig product.

Mark AIRSTREAM AHU Luchtbehandelingskast

Mark AIRSTREAM AHU Luchtbehandelingskast

De luchtbehandelingskasten van Mark Climate Technology kunnen volledig naar de wensen van de klant worden geproduceerd. Van een eenvoudige luchttoevoerunit tot een volledig automatisch geregelde luchtbehandelingskast, geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. Optioneel zijn er diverse verwarmingsbronnen beschikbaar. Warmteterugwinning en koeling behoren ook tot de mogelijkheden. Om op duurzame wijze te verwarmen, koelen en ventileren kan de Mark AIRSTREAM AHU gecombineerd worden met één of meerdere warmtepompen.

AIRSTREAM AHU Luchtbehandelingskast

Een aangenaam binnenklimaat voor uw gebouw?

Onze technisch adviseurs voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactpersoon(Required)
Adres
This field is for validation purposes and should be left unchanged.