Search
Language
Menu
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark realiseert prettig binnenklimaat voor Europese schoenenfabriek CCC

magazijn verwarming

Mark-toestellen voor verwarming, koeling en ventilatie

CCC, een toonaangevende Europese schoenenfabrikant, heeft haar magazijn en fabriek in Polen de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid. Mark Climate Technology heeft in totaal 135 toestellen geleverd ten behoeve van een prettig binnenklimaat, waaronder stralingspanelen, recirculatieventilatoren en dakafzuigventiloren.

De showroom van CCC is voorzien van Mark Infra Aqua Design stralingspanelen. Deze esthetische, platte, lichtgewicht aluminium panelen zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. De panelen zijn thermisch geïsoleerd met minerale wol of polyurethaanschuim. Ze kunnen worden toegepast in zowel hoge hallen als lage ruimtes. Daarnaast kunnen ze ook in het systeemplafond verwerkt worden. Het fraaie ontwerp van de stralingspanelen garandeert een breed scala aan toepassingen, zowel in industriële gebouwen als openbare voorzieningen.

In het magazijn zijn Infra Aqua Eco panelen geïnstalleerd. Deze economische lichtgewicht watergevoede stralingspanelen kunnen zowel verwarmen en koelen. Stralingspanelen bieden de mogelijkheid om te verwarmen zonder verplaatsing van lucht. Tevens wordt de warmte uitsluitend verkregen op de plaats waar deze benodigd is. Door de korte opwarmtijd en een lagere ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.

Daarnaast hangen er ECOFAN toestellen in het magazijn. Deze recirculatieventilatoren zorgen ervoor dat de stijgende warme lucht getransporteerd wordt naar de vloer. Hierdoor warmt de ruimte sneller op en kan het gasverbruik tot wel 30% worden verlaagd. Voor het afzuigen van gebruikte lucht uit het gebouw staan er 18 stuks MDV Blue dakafzuigventilatoren op het dak. Deze ventilatoren staan garant voor een zeer laag stroomverbruik in combinatie met uitstekende prestaties.

Mark Climate Technology is al bijna 75 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Vanuit het hoofdkantoor in Veendam en verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië levert Mark een toonaangevend assortiment voor koelen, verwarmen en ventileren.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Cookies